En Magento webshop er ”Formel 1” inden for e-handelssystemer

Magento Commerce er en open-source platform hvor der findes rigtig mange gode og brugbare moduler, lige til at downloade og bruge i systemet. Som Magento-udvikler kan Pixelhuset hjælpe dig fra den spæde start til en super optimeret webshop.

Pixelhuset har stor erfaring med udvikling og drift af Magento

Alt efter hvor kompliceret din kommende Magento-webshop skal være, er der stor chance for at Magento kan det, du har brugt for. For “ud af boksen” kan Magento rigtig meget.

Har du ekstra behov som i dag ikke findes, så udvikler vi de moduler du har brug for.

Magento er et komplekst system der kræver planlægning

Magento kan tilpasses til flere webshops med hver sit design, flere sprog og til at håndtere flere valutaer, i et og samme system. Men dette er en kompleks opgave, der kræver god planlægning. Her vil det kræve en projektbeskrivelse, således at udviklingen i Magento  kan planlægges og udføres på bedst mulig vis.

I samarbejde med dig så udvikler Pixelhuset en projektbeskrivelse. Vi holder nogle møder hvor vi går i dybden med dine behov og ønsker. Vi kommer med vores rådgivning og ender op med en konkret projektbeskrivelse. Ud fra denne projektbeskrivelse kan vi give dig en pris på udvikling og drift af shoppen.

Skal du bruge Magento 1 eller Magento 2?

I slutningen af 2015 udkom Magento i version 2. Det er en helt ny platform som bygger på alle de erfaringer som er gjort i Magento 1.x, men som også gør at skiftet fra version 1 til version 2 ikke er nogen nem opgave.

Det er muligt at lave en opgradering af data, men temaer og alle moduler fra Magento 1.x kan IKKE genbruges i Magento 2.x. Alt skal kodes forfra.

Det siges at supporten af Megnto 1.x udløber 3 år efter lanceringen af Magento 2. Så skal du i luften med en ny webshop kræver det en del overvejelse om det skal være som Magento 1 eller Magento 2. Lad os hjælpe dig med den beslutning.

Vi udvikler og designer både til Magento 1 og Magento 2.

Magento & ad hoc-opgaver

Som Magento-konsulent kan vi tilbyde at hjælpe dig med ad hoc-opgaver. Du har sikker en løsning i dag der er nogle år gammel, og med garanti er der ting der driller eller du gerne vil have optimeret. Kontakt os og lad os få en snak om opgaverne.

Eksempler på Magento-løsninger

Her er nogle eksempler på Magento-løsninger som Pixelhuset har været inden over. I nogle af dem har vi kun udført den tekniske udvikling, i andre har vi leveret en total løsning.

Men ring til os på telefon 7022 1655 og lad os til at vejlede dig om, hvad der er bedst til at dække dine behov.

 

Har du spørgsmål?

Ring til os på 7022 1655

Vi har åbent mellem 9.00 og 16.00 på hverdage.