WordPress serviceaftale (SLA)

Der kommer flere gange om året opdateringer til selve WordPress, som giver ny funktionalitet, men også lukker sikkerhedshuller.

Vi anbefaler derfor at alle WordPress hjemmesider bliver opdateret, så snart der kommer nye opdateringer.

Som oftest er der installeret plug-ins i de fleste WordPress løsninger, og der kommer også ret ofte nye versioner af plug-ins som også bør opdateres.

WordPress er et gratis open-source CMS. Men det kræver nu en gang at blive opdateret løbende som alle andre systemer, og det koster en smule at holde sin WordPress sikker og opdateret.

Lad Pixelhuset hjælpe til

Pixelhuset tilbyder vores nuværende WordPress kunder en fast månedlig serviceaftale (SLA), hvor vi overvåger din WordPress hjemmeside løbende og foretager evt. opdateringer.

Inden vi laver en opdatering, foretager vi en komplet back-up af alle filer og data. Så laver vi selve opdateringen og går hjemmesiden igennem for evt. fejl. Finder vi fejl ruller vi tilbage til før opdateringen.

Prisen afhænger af hvor kompleks hjemmesiden er, og hvor meget vi skal teste igennem hver gang vi opdatere WordPress løsningen.

Hvis vi har fundet fejl i opdateringen, bliver du kontaktet og får besked om situationen. Vi giver et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan få opdateret din WordPress løsning.

Er du ikke kunde hos Pixelhuset i dag, eller er du allerede er kunde, men har fået udviklet din WordPress-hjemmeside af andre, så kan vi også godt hjælpe dig.

Skal vi servicere din WordPress løsning? Kontakt Pixelhuset på telefon 70 22 16 55 og få et uforpligtende tilbud på en WordPress serviceaftale.

Har du spørgsmål?

Ring til os på 7022 1655

Vi har åbent mellem 9.00 og 16.00 på hverdage.