Lidt om Pixelhuset

Pixelhuset blev på papiret født i maj måned 2007. Det var en smuk dag, hvor solen stod højt på himlen over Helsingør, i det smukke Nordsjælland.

Det var Graphia ApS og 3000.dk ApS som slog sig sammen og skabte et stærkt og fleksibelt webbureau. Begge virksomheder var den gang virksomheder som havde været i branchen i mere end 10 år. Så alt i alt har vi i Pixelhuset været i branchen i mere end 20 år. Tiden går …

Kasper & Peter

Lidt om hvordan vi arbejder

Konceptet i Pixelhuset har altid været meget simpelt. Løs de opgaver der kommer i hus og gør det så godt at kunderne sender flere opgaver i morgen.

Vi har ikke nogen sælgere og ikke nogen projektledere, du har kontakten direkte med den person som løser opgaverne.

Vi bryder os ikke om at sælge! Så du vil aldrig modtage e-mails eller opringning fra Pixelhuset med salg for øje.

Når vi giver tilbud på komplekse opgaver, så prøver vi faktisk at gøre opgaverne mindre ved at skære opgaven ind til essensen af kundens ønsker og behov. Det gør et IT-projekt langt mere overskueligt og vi spilder ikke udviklingstimer på ting der ender med aldrig at blive brugt.

Et IT-projekt må ikke være for langsigtet – “Keep it simple” og kom i luften og få praktisk erfaring så hurtigt som muligt. Så kan projektet altid vokse efter behov.

Vi har heller ikke nogen bindinger på vores dejlige kunder. Alle opgaver vi løser er ad hoc-opgaver, så du som kunde altid har din frihed til at vælge en anden leverandør hvis du ønsker. Til og med så ejer alle vores kunder al design og kode vi har leveret til kunden. (#frihed)

Mange tror vi er en stor, stor virksomhed
Men vi er altså kun Kasper og Peter

Vi leder altid efter gode freelance-folk

Pixelhuset har ikke andre ansatte end de to partnere Kasper Brandt Hansen og Peter Lauge. Vi har ikke nogle planer om at ansætte medarbejdere, men er altid interesseret i at netværke med andre ligesindede.

Er du freelancer og har du en del års erfaring med i bagagen, så send os gerne et link til din LinkedIn-profil eller din hjemmeside. OBS: Grundet GDPR må vi ikke modtage CV’er via e-mail.

Vi arbejder med folk fra hele verden, så det et er absolut ikke noget krav at du er lokal. Men der er nu noget særligt ved at kunne mødes og starte opgaverne sammen.

Det kan også være at du har opgaver, hvor du mangler vores kompetencer. Men så ring til os på telefon 70 22 16 55 og lad os få en snak.

 

Har du spørgsmål?

Ring til os på 7022 1655

Vi har åbent mellem 9.00 og 16.00 på hverdage.