Lidt om Pixelhuset

Pixelhuset blev på papiret født i 2007. Det var en smuk dag, hvor solen stod højt på himlen over Helsingør, i det smukke Nordsjælland.

Det skete, da de to hver især 12 årige virksomheder, Graphia ApS og 3000.dk ApS, slog sig sammen og skabte et stærkt og fleksibelt webbureau.

Konceptet i Pixelhuset har altid været meget simpelt. Løs de opgaver der kommer i hus, og gør det så godt, at kunderne sender flere opgaver i morgen.

Mange tror vi er en stor, stor virksomhed
Men vi er altså kun Kasper og Peter

Vi leder altid efter gode freelance-folk

Pixelhuset har ikke andre ansatte end de to partnere Kasper Brandt Hansen og Peter Lauge. Vi har ikke nogle planer om at ansætte medarbejdere, men er altid interesseret i at netværke med andre ligesindede.

Er du freelancer og har du en del års erfaring med i bagagen, så send os dit CV eller link til dit website med referencer.

Vi arbejder med folk fra hele verden, så det et er absolut ikke noget krav at du er lokal. Men der er nu noget særligt ved at kunne mødes og starte opgaverne sammen.

Det kan også være at du har opgaver, hvor du mangler vores kompetencer. Men så ring til os på telefon 70 22 16 55 og lad os få en snak.

Vi holder til i en smuk gammel bygning, lige midt i city...

 

Har du nogen spørgsmål?

Ring til os på 7022 1655

Vi har åbent mellem 9.00 og 16.00 på hverdage.