Vi udvikler alle former for hjemmesider

I dag kan en hjemmeside skabes på mange forskellige måder – det behøver ikke være så bøvlet …

Jeg kan huske min første kundes hjemmeside tilbage i 1996. Der var ikke så mange muligheder så hjemmesiden var ret enkelt. Det blev gennem tiden mere og mere komplekst at bygge hjemmesider og man skulle ofte bygge alt fra bunden selv.

I dag behøver det slet ikke være så komplekst at skabe en hjemmeside. Der findes mange færdige “legoklodser” du kan sætte sammen, tilpasse og skabe en unik hjemmeside til din virksomhed.

Det som i dag gør at udviklingen af en hjemmeside til en stor opgave, er hvis du har ideer og krav som du ikke vil/kan få til at passe ind i det som allerede findes.

Vi bygger hjemmesider i WordPress

Vi bruger altid WordPress til at bygge hjemmesider. WordPress er det mest brugte system og måske også det mest fleksible system findes.

Faktisk kan du med en hel standard installation begynde at bygge din hjemmeside ved at skrive tekster og indsætte billeder og video m.v. Så er du igang og flyvende!

De fleste opgaver hvor vi hjælper vores kunder, er selvfølgelig noget mere kompliceret. Men det er 100% den samme WordPress-installation vi arbejder med på store projekter, som i de små projektor.

Har du spørgsmål?

Ring til os på 7022 1655