Om Pixelhuset

Ring til os på 7022 1655

Pixelhuset ApS
Nordre Strandvej 119F
3150 Hellebæk

online@pixelhuset.dk
CVR: 3059 7451

Lidt historie om Pixelhuset

Pixelhuset blev etableret i maj 2007, da Graphia ApS og ApS’et 3000.dk slog sig sammen og skabte et bureau, som er stærkt og fleksibelt.

Med mere end 20 års erfaring i branchen har Pixelhuset opbygget en anerkendt position i Nordsjælland og tilbyder en bred vifte af digitale tjenester til kunder i forskellige brancher.

Lidt om hvordan vi arbejder

Konceptet i Pixelhuset har altid været meget simpelt: Løs de opgaver, som kommer i huset, og gør det så godt, at kunderne sender flere opgaver i morgen.

Vi har ingen sælgere eller projektledere – du har direkte kontakt med den person, som løser opgaverne.

Vi bryder os ikke om at sælge!  Du vil aldrig modtage e-mails eller opkald fra Pixelhuset med salg for øje.

Når vi giver tilbud på komplekse opgaver, prøver vi faktisk at gøre opgaverne mindre ved at skære opgaven ind til essensen af kundens ønsker og behov. Det gør et IT-projekt langt mere overskueligt, og vi spilder ikke udviklingstimer på ting, som ender med aldrig at blive brugt.

Hurtig lancering og kundefrihed: Vigtige principper i vores IT-projekter

Et IT-projekt må ikke være for langsigtet – hold det simpelt og kom i luften for at få praktisk erfaring så hurtigt som muligt. Så kan projektet altid vokse efter behov.

Vi har heller ingen bindinger på vores dejlige kunder. Alle opgaver, som vi løser, er på ad hoc-opgaver, så du som kunde altid har din frihed til at vælge en anden leverandør, hvis du ønsker det. Til og med så ejer alle vores kunder al design og kode. (#frihed)

Mange tror vi er en
stor, stor virksomhed.
Men vi er altså kun Kasper og Peter

Vi leder altid efter gode freelance-folk

Pixelhuset har ikke andre ansatte end de to partnere, Kasper Brandt Hansen og Peter Lauge. Vi har ikke nogen planer om at ansætte medarbejdere, men er altid interesseret i at netværke med andre ligesindede.

Er du freelancer og har flere års erfaring, så send os gerne et link til din LinkedIn-profil eller din hjemmeside. I overensstemmelse med GDPR må vi ikke modtage CV’er via e-mail.

Vi arbejder med folk fra hele verden, så det er absolut ikke et krav, at du er lokal. Men der er noget særligt ved at kunne mødes og starte opgaverne sammen.

Det kan også være, at du har opgaver, hvor du mangler vores kompetencer. Ring derfor til os på telefon 70 22 16 55, og lad os få en snak.