FlutterFlow2023-11-17T17:59:12+01:00

FlutterFlow er nok det bedste system til at bygge din app

Med FlutterFlow kan vi hurtigt udvikle apps til både iPhone og Android. Der findes en masse standard “klodser” som kan sættes sammen og tilpasses, så du er hurtigt klar til at komme i App Store.

FlutterFlow er en fantastisk platform, der gør det muligt at bygge smukke, moderne apps utroligt hurtigt.

Med FlutterFlow kan vi bygge en app måske 10 gange hurtigere end traditionel udvikling. Vi kan skabe smukke brugerflader, generere ren kode og implementere til app-butikkerne eller til web.

Det bedste ved FlutterFlow er, at det er muligt at udbygge med egen kode, hvilket betyder, at der ikke er nogen grænse for, hvad vi kan bygge. FlutterFlow er udviklet af nogle tidligere ansatte hos Google og er tæt integreret med Googles produkter.

Vi kan vi hjælpe dig med at bringe din app-ide til live på den mest effektive måde.

FlutterFlow er en sand multiplatform-app-bygger

Det betyder, at den kode, som FlutterFlow generere, kan bruges på mange forskellige platforme.

Med FlutterFlow har du kun en kode-base som virker på iPhone, Android, tablet, Mac, Windows eller på web.

Dette skyldes, at FlutterFlow bygger over på Flutter, Googles UI-toolkit. Så med FlutterFlow kan du “skrive” din kode én gang og så virker den overalt. Det sparer tid og ressourcer og sikrer en ensartet brugeroplevelse på tværs af alle enheder.

Du er en “fri fugl” med FlutterFlow

En af de store fordele ved FlutterFlow er, at du ikke er låst fast, hvis din app vokser. Med FlutterFlow er det muligt at downloade den kode, der er udviklet, som er baseret på Googles Flutter-framework.

Dette betyder, at vi kan starte med en grundlæggende version af din ide i FlutterFlow og derefter bygge videre på koden i Flutter, hvis du har brug for mere avancerede funktioner eller tilpasninger.

Dette giver dig en enorm fleksibilitet og kontrol over din appudvikling. Du kan hurtigt komme i gang med at teste din ide med FlutterFlow og derefter skifte til ren Flutter-udvikling. På denne måde kan du sikre, at din app kan vokse og udvikle sig sammen med dine behov og ideer.

Har du spørgsmål?

Ring til os på 7022 1655

Måske du også er interesseret i disse

Go to Top