Som WordPress-ekspert hjælper Pixelhuset dig med alle former for WordPress-opgaver

Pixelhuset har kastet sin kærlighed over open-source produktet WordPress. Det er nemt, det virker, der er et hav af udvidelsesmuligheder og det er gratis. Som din WordPress-konsulent kan vi rådgive, designe og udvikle de bedste løsninger til dig.

WordPress konsulent og ekspert

Vi anbefaler  altid vores kunder at benytte WordPress-CMS, til alt fra små simple hjemmesider, og op til store og avanceret løsninger. WordPress er nemt og intuitivt at bruge, selv for begyndere.

En af de rigtige store fordele er, at man kan tilpasse administrationssiderne efter behov. Så f.eks. nybegyndere kun ser de ting, de har behov for at se og mere avanceret brugere kan styre meget avanceret sider, gennem nogle komplekse men dog intuitive brugerflader.

Som WordPress konsulent kan vi hjælpe dig med følgende

Sikkerhed og opdateringer

Der sker hele tiden udvikling inden for WordPress. Det kræver at man som WordPress udvikler hele tiden følger med, og er informeret om de sikkerhedsudfordringer der måtte opstå. Vi tilbyder vores kunder at holde deres WordPress løsning sikker og opdateret gennem vores WordPress serviceaftale.

Brug af flere sprog

Man får rigtig meget ud af pakken når man vælger WordPress. Dog er der en del udfordringer når man ønsker at køre med flere sprog efter som der er en hel del ting man skal huske at gøre på den rigtige måde, således at både Google og dine kunder forstår din hjemmeside.

Eksempler på løsninger

Her er en række eksempler på WordPress-hjemmesider,  som Pixelhuset har været med til at løse. Nogle af løsningerne har vi kun lavet det tekniske, andre har vi også stået for design.

Artikler og sider om WordPress

Vi samler her nogle links til artikler om virksomheder, der benytter WordPress.

Har du nogle udviklingsopgaver eller skal du i gang med en hjemmeside eller en webshop, så ring til os os spørg, hvad vi kan gøre for dig.

WordPress er det mest brugte system i verden til at opbygge hjemmesider.

Har du spørgsmål?

Ring til os på 7022 1655

Vi har åbent mellem 9.00 og 16.00 på hverdage.